mandag den 19. juli 2010

Pink i parken

hmm.. så skal der vist grovlyttes pink-album:) bare sådan så jeg ikke føler mig fuldstændig forsmået når søsteren kan synge med på samtlige tekster til lørdagens koncert.

søndag den 18. juli 2010

Tiden er moden

Det gik hen og blev tid til at uglerne blev præsenteret her på siden. Jeg har en ting med ugler, det er vist næppe gået mange i min nære omgangskreds næsen forbi. Ej heller personer der blot kortvarigt har været gæster i mit hjem. Skæbnen ville det at jeg ydermere gik hen og blev ansat som pædagog på 'krudtuglestuen' i den vuggestue hvor jeg arbejder. I fødselsdagsgave har manden i mit liv beriget familien med yderligere 2 medlemmer, eller velsagtens 3. De nyest tilkomne ses nederst til venstre:) Det er materialistisk og overflødigt, men det gør mig glad.

 
Posted by Picasa

tirsdag den 6. juli 2010

Sommerferien er slut

Uhhh... altså hvor er det spændende. Afventer postmanden en af de førstkommende dage, kommer og aflevere en pakke til moir:) Har nemlig spenderet og bestilt det er muligvis kan gå hen og blive min brudekjole. Altså hvis den passer jo, og er lige så fin som jeg forestiller mig ud fra billedet.

Er i øvrigt i fuld gang med at finde ud af hvorfor blogspots nye design funktion insistere på at mine titler skal være lilla og understregede når de bliver udgivede... det irritere mit øjesyn noget så grangevaldigt. Det må underforskes.

tuttelihut

mandag den 5. juli 2010

Fødselsdag



mmm... dejligt at få lov til at lave fødselsdagsønskeliste:) jeg må forsikre jer om, at jeg kun gør det, fordi jeg er blevet det påbudt:D
Jeg ønsker mig en ringeklokke til min cykel, der er nemlig ikke nogen nu.

En aluminiums drikkeflaske, man kan få mange fine slags, har ikke set nogle med ugler endnu, men man har jo lov at drømme
Eksempel, link: http://www.trolde-eventyr.dk/dk_flasker.asp
En hævekurv, praktisk og næsten uundværlig
Eksempel, link: www.kunstogkokkentoj.dk/items.php?vgid=508

En madlavnings pincet, forstår ikke hvordan jeg er overlevet uden...

Ugleknager, til det fuldendte hjem
Eksempel, link: www.nordhjem.dk/pi/Knage_Ugle_Oliven_7697_.aspx

Loppemarkeds vinkarafler, i massevis af former

Arabiske theglas, i alle farver
Link: http://www.aura4laura.dk/Vare897.aspx

Melamin serveringsskeer, gerne flere
Eksempel, link: www.frokenolsen.dk/product/melamin-ske-mmotiv-rice-277/
Melamin lotus blomst skåle, er de ikke søde?
Link: www.nordhjem.dk/pi/Skål_Lotus_blomst_Melamin_7319_.aspx
Og den bestemt uundværlige taske

Link: http://madamechic.dk/shop/friis-og-company-1487p.html
Er det ikke herligt med alle de ting til at forskønne mit liv med?
Hvis der var nogen der skulle have glemt det, så fylder jeg ganske vist 14, og har ikke en niece på 2 år, og en nievø på 15 cm, eller et forestående bryllup. Så hvis der var nogen der troede at jeg blev noget i nærheden af 27, og burde levere en mere beskeden ønskeliste, så er det hermed afkræftet.