mandag den 12. september 2011

Til stemmeurnerne

Husk at stemme, alle der kan og må... Det er vores fornemste demokratiske ret. Alle kandidater som deciple er på gaderne her i valgkampens sidste dage, og på ihærdigste vis, udøve deres ytringsfrihed... Også de der er imod valg, er ude og hverve tilhængere.
Jeg har lige stemt.
Intet i denne valgkamp kunne ændre mit menneskesyn og mine idealistiske holdninger, så brugte 5 min på biblioteket til at sætte mit kryds, og indgive en brevstemme. Sidste chance for at undgå de enerverende køer i gymnastiksalene på torsdag, er i morgen.
Eftersom at mit kryds ikke sidder en døjt anderledes end ved de sidste års valgrunder, så krydser jeg grundigt og inderligt fingre for, at der er nogle af jer andre derude, der har besluttet jer for et nyt udgangspunkt.
Det ville være så rart at vågne op på fredag og være en anelse mindre bekymret for fremtiden.


1 kommentar:

 1. Kære Stina,

  Din valgopfordring rører mig dybt. For jeg kender dig. Jer!

  For nogle mennesker er politik noget med TV-snak og valg-ævl. Men for mange - ja, vel for de fleste i et eller andet omfang - kan realpolitik ændre hele verden og hele ens livsgrundlag.

  Min stemme er heller ikke rykket det mindste. Men jeg stemmer også på jer, Stina. Og på de mange, som forhåbentlig vågner op på fredag og er en lille smule tryggere ved fremtiden og deres livsgrundlag.

  Godt valg!

  PS. der er faktisk en i Jylland som savner dig!
  PPS. jeg er med i en konkurence om at vinde billetter til kreativ-messe i Fredericia i oktober og skulle jeg - meget mod forventning - ikke vinde, køber jeg dig en billet, for vi skal gentage fornøjelighederne med at mødes på midten og samle gode ideer! Basta!

  SvarSlet