fredag den 3. februar 2012

FREDAGSSLIK

Hver dag tjekker jeg min abonnementsliste på blogger, og nyder alle de skønne blogopdateringer derude. Hver dag pønser jeg på alle de skæve indfald og undrende livsanskuelser, samt mysterie oplysning, jeg vil skrive mange mange indlæg omkring. Hver dag, finder jeg mig selv, totalt passiv i sofaen, med dynen trukket heeelt op omkring skuldrene, med tv kanalerne på rundfart, indtil søvnen overtager mig. Hver dag slutter, ved at manden tager en lettere fornærmet og helt sikkert halvt sovende Stina med ind i seng.

Det har været en skøn og udfordrende uge, jeg er igang (læs de sidste 3 uger) med at sy en tunika til mig selv, af strikket stof (?aner ikke hvad jeg ellers skal kalde det) Bliver helt sikkert færdig i denne weekend, jeg har jo både klippet mønsteret, og sat nåle i, så det kræver blot 10 min ved maskinen, og den vil være klar.... (man har jo lov at drømme).

Min fredag står på sund og velnærende pølse-kartoffelmiks, fordi jeg har drømt om pølser hele ugen. Vil drikke rødvin og har købt chokolade og mandler, og har tv programmet klar. Bigbrother kl. 19, The Voice kl. 20 (kan jo se Xfactor genudsendelse på nettet i morgen), Bigbrother kl. 21. JO JO, det er højkulturelt og aktuelt.

Weekenden byder på kineser-samvær. Overvejer, udover et kjole indlæg, at komme med et afsnit mere i cykelmysteriet, og derudover, har jeg overstået næste etappe i mit juletræs-projekt.

Gode ting kommer til den som venter (længe)

Hov, jeg fandt jo inspiration til at skrive dette indlæg, fordi jeg har lyst til at vise mine nye støvler frem. Læg mærke til at i får støvle-kigget vandret, da jeg endnu ikke kan gå i dem (de er jo med hæl)

1 kommentar:

  1. Det kan godt være du ikke kan gå i dem Stination, men du er statme god til at læggge dem sådan lidt henkastet-hipt på mandens sofabord - I like ;) De er super fine!

    PS. Glæder mig til mere om Det Store Cykelmysterie =)

    SvarSlet