søndag den 18. november 2012

Familie weekend

-selvom arbejdsugen sluttede af med et par sygedage der vist var længe tiltrængt, kom vi ikke rigtig uden om weekendens store begivenhed. 
Heldigvis klarede både humøret og helbredet op til lørdag, så alle øjeblikke kunne nydes i familiens selskab.

Mad skal der selvfølgelig være nok af, og selvom jeg lagde mig med varm kakao og panodil, lykkes det alligevel manden min at få samtlige forberedelser i hus.

14 styks familie medlemmer af den bedsteste slags skulle troppe op på matriklen lørdag ved 17 tiden, og vi var klar.
Så klar som man kan være når man har bedt gæsterne om at medbringe henholdsvis 10 ekstra stole, et klapbord med plads til 6, en kaffemaskine, samt transport af øl, vin og vand! Vi måtte dog i 11time investere i 4 nye ekstra tallerkner, da arvestykkerne fra farmor heller ikke forslog i antal.

Heldigvis passer familiemængden som hånd i handske på vores udstrakte kvadratmeter, og opvaskemaskinen tog snildt fra i den fart vi kunne producere brugt service.

 Kvadratmeterne har i nat indeholdt overnattende i samtlige rum, og morgenen startede med små trippene fødder der måtte op i sofaen med dyner og se morgen Ramasjang.

Nu sidder vi her lykkelige dagen derpå og nyder stilheden oven på en velafviklet weekend. 
Gæsterne er draget mod lolland igen.

Der er i sandheden blevet spist, drukket, hygget og leet.

Anledningen... manden min fylder 30, og blev fejret på allerste behørige familie-vis.

Juledekorationen er lavet af ældste-niecen og yngste søsteren på bestilling - nu kan julen blot komme an, vi er i stemning!

1 kommentar: