søndag den 5. september 2010

forventningensglæde

Der er 12 hele dage til mit bryllup. Uhh... i fuld gang med at igangsætte projekter der udskyder de sidste afgørende beslutninger angående den store dag. Men mon ikke vi når det alligevel. Fik det hyggeligste polterabend sidste weekend, af alle mine søde venner og familien:) Helt fantastisk, omend skræmmende, at være midtpunkt i en hel dag, der kun er sammensat for ens egen skyld. TAK

Det var egentlig meningen at jeg skulle fordrive denne, min længst ventede friweekend, med at være kreativ med noget stof, dybt fascineret og inspireret af hende HER. Jeg har drømt om at sætte mig ved symaskinen bevæbnet med et utal af retvinklede trekanter i smukke stofrester. Men Ak, har hverken bordet eller pladsen til overs, så må indrømme at jeg ikke overskuede konsekvenserne af at gå i gang. En af dagene... jeg lover mig selv, en af dagene skal jeg besøge sy-himlen.

Så fandt jeg på noget heeelt andet. Mit nyeste påfund for at gøre ventetiden mere tålbar, har jeg hentet hjem i dag... det må siges at være en total uventet ide, der spontant bliver ført ud i livet. Har fundet på at jeg skal have en fugl... mere om det senere, for det korte af det lange er, at jeg i dag har hentet det fineste lille fuglebur, jeg har købt gennem Den Blå Avis. Et fund, jeg bare ikke kunne lade min næse gå forbi. Jeg er ikke heeelt sikker på om der ender med at skulle bo en fugl i netop dette bur, men skønt er det, og jeg glæder mig meget over at det står i min stue. Det trænger til en kærlig omgang sandpapir og en pensel med rigeligt lak... skønt lille vinterprojekt.

1 kommentar:

  1. Hej Stina
    Hvor skønt at høre, at du både er fascineret og inspireret af mig! Det er da noget af et pres;) Vi ses på fredag!
    Kh Anne

    SvarSlet