torsdag den 6. maj 2010

Hellig dag

Hmm... jeg tror et potentielt godt nytårsforsæt for 2011, vil være at holde hviledagen i hævd... og med det, forsøge at gøre med årets mærkedage, hvad der er dem tiltænkt. kvindernes kampdag, er en dag, jeg sjældent har spildt en tanke før den har passeret, og hvilken kvinde kan frasige sig at burde holde denne dag i hævd. Påsken er der hvor vi skal samles og spise sammen;), om ikke andet, så bytte vand til påskebryg. Er dybt taknemmelig over at Store bededag giver mig en ekstra fridag, og så kunne jeg jo godt lige skænke en tanke til alle de helligdage der røg på den konto i sin tid. 1. Maj har jeg endnu til gode at vifte med røde faner i fælledparken, og 5. Maj kunne jo godt være dagen hvor man fandt en mindelund et sted, og nød en solnedgang. Hvordan jeg tiltænker at spendere min Kristihimmelfart i år, er endnu uvist... nogle gode bud? Ligeså med Pinse og Sankt Hans! Er godt klar over, at ikke alle disse dage, længere giver mening, i hvertfald ikke på samme vægtskål, men vi har dem nu engang, så.... well om ikke anledning til eftertænksomhed, så til forsamling og fest;) På stående fod kan jeg ikke komme i tanke om flere mindelsesværdige dage resten af året, på nær de åbenlyse omkring Kristi fødsel, det skulle da lige være Mortens aften, hvor menuen da sagtens kan stå på gås eller and. Og jo, selvfølgelig skal der derudover afholdes sin portion Ramadan, og dertilhørende Eid fejringer i mit 2010.
Sikke travl 2011 så bliver, der er også fastelavn med i klubben. Events der dog ikke bliver fejret eller hævdet i min kalender, er Valentines Day, samt Halloween - kald mig bare konservativ på det punkt.
Har just færdig brygget en lækker Three Berries tea fra Pukka, og vil nu overtale ham lækkermåsen til at slukke for Battlefield (fat chance). Giver ham lige 7 min mere, og kan så lige oploade dette billede af babytæppet jeg syede til Eva, godt nok fik jeg aldrig tage billede af den komplet færdige udgave, derfor de lidt rå kanter.

Jeger jo bidt af en gal ugle.... Designet er frit fortolket efter adskillige ugler jeg er støt på igennem kreative blogs, kreative magasiner og vindueshopping -tak for inspiration.
Glædelig torsdag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar