søndag den 9. oktober 2011

Craft it forward

Den grønne er min!!!

Craft it forward er en herlig lille leg, der florere rundt i blogland, og jeg har taget springet, og meldt mig som deltager. Jeg var så heldig, at opdage Camillas bidrag lige tids nok, er kan snart iføre mig en skøn creation, ser det ud til. Til gengæld, skal jeg så skabe noget tilsvarende hjemmelavet, og føre legen videre... egentlig er det en nobrainer. Jeg skal sende en gave tilbage til Camilla, og så udlodde 3 gaver på min blog, til hurtige og heldige læsere. Eftersom jeg kun har 3 faste læsere, må jeg håbe at de har lyst til at lege med, og gider lægge en kommentar når den tid kommer.

Ihh.. det er spændende, og ekstremt frygtindgydende. Jeg glæder mig til at skabe en gave tilbage, og er i fuld gang med at brygge den gode ide. Har hidtil KUN kreeret til egen brug, og gaver til nærmeste familie og veninder. Så det er med en anelse bævren, at lade mit håndværk stå distancen overfor totalt fremmede. Alligevel er det nok en meget sund øvelse, som jeg ser frem til at føre ud i livet.
Og når nu det nye værksted er så godt som køreklart, skal det blive en sand fornøjelse, at tilbringe de næste par efterårsaftener med en kreamuse på hver skulder.
Hvis der skulle være nogle nye der har lyst til at læse med, og er nysgerrige på, hvad jeg dog kunne få fra hånden, linker jeg for nemheds skyld, til nogle tidligere indlæg her, her og her.

4 kommentarer:

 1. Jeg vil rigtig gerne være med, selvom jeg ikke er fast læser (endnu :)) Er kommet for sent de andre steder! Har selv kun 2 faste læsere, men det er vel ingen forhindring :)

  /Ditte

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Du skal være så velkommen... selvfølgelig skal man ikke være fast læser for at lege med. Jeg bliver glad bare ved at opdage at nogen kigger forbi.

  SvarSlet