onsdag den 22. juni 2011

Marokko #Meridien N'fis

Med fare for at det bliver noget pladderromantisk bras, så følges dette indlæg med endnu et parbillede af manden min 'the handsome one', og undertegnede forståes selvfølgelig. Den første halvdel af vores ferie, havde jo nemlig OS som altoverskyggende fokus.

Til daglig har vi, som så mange andre, ikke super meget tid til at hellige os hinanden, og selvom vi af og til prøver at huske at tage på små 'dates', til trods for at vi er gift, skader det absolut ikke vores forhold, at tage lidt ekstra tid ud af kalenderen, til at opfriske og opdage hvorfor det er så god en ide, at vi er to.

For det er en rigtig god ide.
Han er manden i mit liv, og gør at græsset fremstår sit grønneste grønne, lige nøjagtig på min position.
I Marokko skabte Marakesh rammen for vores tosomhed, og ikke mindst hotel Meridien N'fis, som kun på aller varmeste vis, kan anbefales til alle, som ønsker en drømme ferie i rare og veltilpassede omgivelse.

Hotellet er en god portion af lige tilpas... der er ikke for meget, og ikke for lidt af noget. Personalet er varme og venlige, hjælpsomme og imødekommende uden at være pågående. 

Vi slappede af og nød livet og stedet, som var det perfekte 'helle' når vi havde vandret rundt medinaens støvede og fortravlede stræder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar